Elektricien Enschede Locale vakmensen! 

Groepenkast vervangen? Laadpaal aansluiten? 

Enschede

Elektricien Enschede

Elektricien Enschede helpt bij een veilige installatie. 

Elektricien Enschede vinden? Wij brengen u in contact met lokale vakmensen. Zo krijgt u altijd een goed advies, iemand die in de buurt woont en lokaal bekend is. Hiermee zijn er weinig tot geen reiskosten. De vakmensen brengen een offerte uit en bij akkoord kunnen ze aan de slag. 

De werkzaamheden die uitgevoerd worden zijn heel divers. Van het vervangen van een groepenkast tot het plaatsen van wandcontactdoos. Veel werkzaamheden die worden uitgevoerd zijn het vervangen van een groepenkast, plaatsen van een laadpaal en het aanleggen van een kookgroep.

Meterkast vervangen Enschede kan via elektra-offerte.nl. Snel in contact met vakmensen in de buurt. Meerdere elektriciens in Enschede kunnen contact opnemen, hierdoor is het makkelijk vergelijken.

Ook voor een stroomstoring of kortsluiting zijn de vakmensen via elektra-offerte.nl te gebruiken. Binnen 24 uur reactie voor het maken van een afspraak, bij spoed is bellen ook mogelijk.

Kosten groepenkast vervangen

De kosten voor het vervangen van de groepenkast verschilt. Voor een reguliere groepenkast bedragen de kosten tussen de € 750,- en € 1.000,- inclusief btw.  

Werken volgens de norm

Onze vakmensen zijn VOL VCA gecertificeerd en werken volgens de NEN1010 en NEN 3140. 

Kookgroep

De kosten voor het aanleggen van een kookgroep is lastig te zeggen. Dit is afhankelijk van de groepenkast en mogeljikheid van het leggen van kabel. Neem hiervoor contact met ons op.

Vraag offerte aan

Privacy policy

6 + 15 =

Beveilig uw woning. Voorkom ongemak.

Woonhuis beveiliging is ook een onderdeel van de werkzaamheden die een elektricien kan uitvoeren.

Veel mensen kiezen voor een uitgebreid alarmsysteem. Dit eventueel uitgebreid met beveiligingscamera’s. Dit geeft veel veiligheid en werkt ook preventief. De camera beelden en het alarmsysteem zijn 24/7 te zien en te bedienen via app. op de smartphone. Een alarmsysteem biedt ook nog het gemak om lampen aan of uit te doen of om gordijnen te openen of te sluiten. Kortom naast veiligheid is er ook veel ruimte voor gemak.

Goed geholpen. Netjes de afspraken na gekomen. De offerte was heel duidelijk en er werdt meegedacht. Ik zou deze vakmannen aanraden. 

elektricien werkzaamheden

Johan | Enschede

Onze tevreden klanten!

Hoe klanten onze service en de uitgevoerde werkzaamheden ervaren.

Bij ons moest snel de groepenkast vervangen worden voor zonnepanelen. Binnen een week waren de werkzaamheden uitgevoerd. 

elektricien werkzaamheden

Rob | Enschede

Wij hadden een kookgroep en 2 extra groepen in de keuken nodig. Netjes geholpen en werkzaamheden goed uitgevoerd. 

elektricien werkzaamheden

Jolanda | Enschede

Customer

Elektra Offerte aanvragen kan heel eenvoudig en simpel.

Contact

Bel ons

(053) 209 7797

Werkgebied

Regio Twente. O.a Enschede, Hengelo, Almelo, Oldenzaal, Borne en Haaksbergen.

EMAIL ons

info@elektra-offerte.nl

Translate »